Gyakran ismételt kérdések

Mi a különbség a generikus és az eredeti gyógyszerek között?

A generikumok az eredetiek olcsó analógjai, amelyek csak a szabadalom (védjegy) hiányában különböznek. A generikumok egy meglévő receptből készülnek, és nem mennek át semmilyen teszten. A gyártó csak magába a gyártási folyamatba fektet be pénzt, és megtakarítja az egyéb formalitásokat. A generikumok nem különböznek összetételükben, felszabadulási formájukban, hatásmechanizmusukban vagy biztonsági szintjükben, ezért az eredetiek teljes másolatának tekinthetők.

Szüksége van szexuális megkönnyebbülésre a viagra vagy más erekciót serkentő szerek használata után?

A merevedést serkentő szerek nem izgatnak. Ez azt jelenti, hogy a partner iránti vonzalom növekedése nem az agy stimulációjával kapcsolatos testben történik. A kábítószereket kapva az erekció egyszerűen lehetséges, és egy bizonyos idő elteltével egyszerűen eltűnik, függetlenül attól, hogy szexuális aktus vagy sem, ha felizgatott vagy nem. Ha már az izgalomnál tartunk, a férfinak vigyáznia kell magára.

Megrendelést adhatok le bizalmasan?

Persze. A rendelés adatait csak a raktárvezető és Ön ismeri. Minden tablettán nincs felirat a csomagoláson, és átlátszatlan csomagolásban küldik. Elvileg, ha óvatos, még a felesége sem ismeri fel, hogy Ön a mi ügyfelünk.